Nærområdet

 

Schouterrassen borettslag – lokalisert på Sinsen i Oslo

 

Sinsen ligger i bydel Grünerløkka på østkanten i Oslo med de omkringliggende strøkene Løren, Grefsen og Torshov. Schouterrassen borettslag er lokalisert på høyden over Carl Berner, på oversiden av Trondheimsveien retning Løren og med en fantastisk utsikt over store deler av Oslo fra flere av våre andelsleiligheter.

 

I nærområdet finnes det flere kafeer, restauranter og dagligvareforetninger, men også skomaker, brukthandel, jernvareforhandler etc. i umiddelbar nærhet på Carl Berners plass. Det er også kort avstand til en av Oslos mest trendy områder på Grünerløkka hvor en finner et bredt utvalg av ulike butikker, og flere restauranter, markeder og kafeer.

 

Treningsfasiliteter igjennom Elixia eller Bare trening finnes ca. 4 min. gåavstand fra borettslaget. En tennisbane igjennom Sinsen Tennisklubb og sandvolleyball-bane er også like rundt hjørnet, for ikke å glemme den grønne lungen, Torshovdalen.

 

Adkomst

Schouterrassen Borettslag finner du her på kartet og du kan komme deg hit med offentlige transportmidler, som trikk eller buss til stoppestedet Rosenhoff eller T-bane til Sinsen eller Carl Berner. Det er gangavstand på 2-10 min fra disse stoppestedene og det er kontinuerlige avganger fra disse stedene.

 

Busser til Rosenhoff: 31, 33, 301, 302, 321, 363, Flybuss nr. 1

Trikker til Rosenhoff: 17

T-Baner til Sinsen: 4, 5

Trygdekontor: NAV Grünerløkka

Menighet: Sinsen menighet

Skolekrets: Sinsen skolekrets