Digital generalforsamling og valg til styret

På grunn av koronaviruset og forbudet mot større arrangementer, har myndighetene gitt dispensasjon til at årsmøter og generalforsamlinger kan avholdes digitalt. Det digitale møtet er ikke et videomøte eller telefonmøte hvor beboerne møtes i sanntid, men møtet gjennomføres ved å logge seg inn på «Min side» på hjemmesidene til Usbl, hvor hver beboer gjør sin avstemming på sakene som ligger der. Tidsrommet for å avgi stemmer er satt fra tirsdag 12. mai til og med tirsdag 19. mai. Andelseiere vil motta skriftlig innkalling og brukerveiledning for digital generalforsamling i begynnelsen av mai.

Styret og valgkomiteen vil igjen oppfordre andelseiere, som har lyst til å gjøre en innsats for borettslaget, om å ta kontakt med valgkomiteen. I år skal det velges tre nye styremedlemmer og tre varamedlemmer til styret. Fordi generalforsamlingen gjennomføres digitalt, vil det ikke være mulig å komme med benkeforslag under møtet. Kandidater til alle verv må være klare før generalforsamlingen. Ta kontakt med valgkomiteen på e-post schouterrassenvalg@gmail.com eller med styret på e-post styret@schouterrassenborettslag.no hvis du er interessert i styreverv.

Klipping av busker

Styret skal engasjere en entreprenør til maling av vinduer, dører og kjellervegger. For at malerne skal få tilgang til kjellervinduer på blokkenes fremside er det nødvendig å klippe buskene. Buskene vil bli klippet tilbake 30–40 cm fra veggen hele veien langs blokkene. Det kan også bli nødvendig å klippe ned høyden på buskene noen steder. Det vil sannsynligvis ikke se særlig pent ut når det er nyklipt, og arbeidet vil medføre noe støy, men det er nødvendig for å få utført nødvendig vedlikehold av vinduene.

Kontroller sluk på balkongen i dag!

Andelseier eller eventuell leietaker må jevnlig kontrollere og påse at vann på balkongen renner ut gjennom sluk. Det skal til enhver tid være fri sikt til sluket på balkongen. Dersom det er lagt dekke over sluket, må dette tilpasses slik at det er mulig å føre tilsyn og å rense sluket.

Oversvømmelse på balkongene vil presse vannet inntil bygningskroppen og kan medføre fuktinntrengning både i egen og andres leiligheter. Skulle det oppstå, er dette ikke en skade som dekkes av borettslagets forsikringsselskap. Etter vedtektene i borettslaget er kontroll og oppfølging av balkong andelseiers ansvar. Kostnader forbundet med skade som følge av manglende oppfølging av eget ansvar vil dermed i sin helhet tilfalle andelseier. Dette gjelder også skade på andres leiligheter som følge av det kontrollansvaret andelseier har.

Styret tydeliggjør dette for at vi skal unngå skader som følge av fuktinntrengning.

 

Styret i Schouterrassen borettslag