Sommerfest! 

Det blir sommerfest i borettslaget onsdag 26. juni fra kl. 18 utenfor styrerommet ved oppgang nr. 13. Ta med godt humør, klappstoler/bord, grillmat og drikke – så stiller styret med grill. Det vil også bli lagt til rette for enkle aktiviteter. Alle er velkomne, enten du bor alene, er et par eller en familie. Vi håper å se så mange som mulig der! ​NB: Det tas forbehold om fint vær​. 

Generalforsamling og nytt styre 

Det ble avholdt ordinær generalforsamling 14. mai. På generalforsamlingen ble årsoppgjøret godkjent, og det ble valgt nye medlemmer til styret. Protokollen er delt ut i postkassene og er tilgjengelig på Bonabo. 

Navn og kontaktinfo til det nyvalgte styret: 
 

Styreleder   

Geena K. Hvidsten  

Schouterrassen 7   

Tlf. 948 48 386    

Nestleder   

Frida W. Haugen   

Schouterrassen 2   

Tlf. 970 97 636   

Styremedlem   

Andreas Rui  

Teglverksgata 7A  

Tlf. 940 36 222  

Styremedlem   

Sindre Ingebrigtsen 

Schouterrassen 20 

Tlf. 404 52 785 

Styremedlem   

Torgeir Holmøy 

Schouterrassen 4   

Tlf. 467 79 975 

 

Sommer, balkongliv og grilling 

Sommeren innbyr til bruk av balkonger og utearealer. Husk at det er lytt mellom leilighetene og ta derfor hensyn til naboene når balkongdøren står åpen eller du oppholder deg på balkongen.   

Det er tillatt å bruke elektrisk grill og gassgrill på balkongene. Bruk av kullgrill er ikke tillatt. Den som griller må ta hensyn til brannfaren, og sørge for at naboer ikke sjeneres. Grill må ikke plasseres til hinder for rømningsveier, og skal ikke plasseres inntil skillevegger mellom balkongene.  

Vil du dyrke i parsellhagen? 

Det er noen ledige plantekasser i parsellhagen ved lekeplassen. Ta kontakt på e-post sinsenparkenvel@gmail.com hvis du vil leie plantekasse. Førstemann til mølla! 

Ombygging og oppussing 

Husk at du må kontakte styret hvis du skal gjøre større endringer i leiligheten. Typiske ting som krever godkjenning, er endringer som påvirker felles installasjoner eller konstruksjoner. Modernisering av bad, endringer på tekniske opplegg (radiatorer, ventilasjon, elektro, vann og avløp), og rivearbeid. Er du usikker på om ditt kommende prosjekt krever noen spesielle hensyn, så er det bare å sende en e-post til styret, så svarer vi deg. For flere regler og hensyn under oppussing, se nettsiden: schouterrassenborettslag.no.  

Termisk brudd i glassruter 

Hvis du monterer innvendig solskjerming slik som plisségardiner tett på vinduene er det økt risiko for termisk brudd og en sprukken glassrute. Termisk brudd skjer pga. raske temperaturendringer i glasset, og eldre vinduer er spesielt utsatt. Det har vært noen tilfeller av dette i borettslaget de siste årene. Styret gjør oppmerksom på at andelseier selv er ansvarlig for å dekke utbedring av slike skader dersom det er montert innvendig solskjerming. 

Pass på at ytterdører og kjellerdører går i lås 
Det er alltid en risiko for at uvedkommende tar seg inn i blokkene, og med diverse oppussing og sommerrengjøringer har nå ytterdørene vært åpne mer enn vanlig. Vi minner om at borettslaget ikke er ansvarlig for tyveri fra private boder. Meld fra til styret eller vaktmester hvis du oppdager at en dør står åpen eller ulåst. Ikke slipp inn uvedkommende i blokkene.  

 

Med ønsker om en god sommer – Hilsen styret