Gatefest i borettslaget

Det inviteres til «Gatefest» for alle beboere i Schouterrassen borettslag fredag 31. mai fra kl. 17.30 på plassen bak oddetalls-blokkene. 

Vi gjør som i fjor: Du eller dere tar med klapp-bord/stoler (hvis du har), grillmat og drikke, etter eget ønske. Borettslaget stiller med griller. Så sitter vi og spiser og koser oss så lenge vi vil. Vi tenker også litt aktiviteter for barna, for eksempel «boksen går», «rødt og grønt lys», hoppe paradis, hoppe tau, tegne med kritt, osv. Her er alle velkommen, enten du bor alene, dere er et par, eller en familie. Vi håper så mange som mulig kommer! :)

Værforbehold: Hvis det regner, så prøver vi dagen etter, lørdag 1. juni, samme klokkeslett.

- Hilsen festkomiteen

Avholdt generalforsamling

Det ble avholdt ordinær generalforsamling 14. mai 2019. På generalforsamlingen ble årsoppgjøret godkjent, og det ble valgt nye medlemmer til styret. Alle andelseiere har fått protokollen.

Kontaktinfo til sittende medlemmer av styret:

    Adresse Telefon
Styreleder Kristoffer F. Hanssen Schouterrassen 8 911 91 039
Nestleder Andreas Rui Schouterrassen 16 940 36 222
Styremedlem Sandra Höglund Schouterrassen 21 414 52 795
Styremedlem Irene Schøyen Schouterrassen 18 482 31 040
Styremedlem Helene Dahl Schouterassen 18 980 65 179

Sommer, balkonger og grilling

Sommeren innbyr til bruk av balkonger og utearealer. Husk at det er lytt mellom leilighetene. Ta hensyn til naboene når balkongdøren står åpen eller du oppholder deg på balkongen.

Griller du på fellesarealene må du sørge for at grillen blir forsvarlig slukket. Det er høy risiko for røykutvikling og brann hvis du kaster engangsgriller eller grillkull som ikke er forsvarlig slukket i søppeldunker eller søppelrommene. Styret oppfordrer til å begrense bruken av engangsgriller og å ikke plassere engangsgriller direkte på gressplen.

Det er kun el-grill som er tillatt brukt på balkongene. Gassgrill og kullgrill er ikke tillatt

Personvernerklæring

I forbindelse med administrasjon og drift av borettslaget behandler styret personopplysninger om andelseiere, andre beboere, styremedlemmer, ansatte hos samarbeidspartnere og lignende. Borettslagets personvernerklæring er tilgjengelig her.

 

Med ønsker om en god sommer – hilsen styret!