Borettslaget har oppdatert nettsiden

Styret har den siste tiden lagt ned mye arbeid for å oppgradere nettsiden til borettslaget. Nettsiden er nå betydelig oppgradert med en flott visuell utforming. Nettsiden er også blitt søkbar i Google og andre søkemotorer slik at beboere og eventuelle interessenter finner lettere frem til nettsiden.

Informasjon på nettsiden er i tillegg oppdatert og systematisert slik at denne nå skal være lettere tilgjengelig for deg som beboer. Dersom du har innspill til informasjon som mangler eller har andre gode ideer til ting som bør inkluderes på nettsiden, send oss gjerne en mail!

Hjelp oss å holde lekeplassen ryddig

Borettslaget har den siste tiden opplevd at det er flere som lufter hunder på lekeplassen. Dette har ført til en del avføring fra hundene i sandkassen. Dette er ikke særlig hyggelig for småbarnsfamilier som bruker lekeplassen aktivt. Vi ber derfor alle beboere om ikke å slippe løs hunden i eller i nærheten av lekeplassen.

Oppussing og rehabilitering

Før du som andelseier gjør arbeider i din leilighet

som påvirker felles installasjoner eller konstruksjoner, må planen godkjennes av styret. Modernisering av bad og endringer på tekniske opplegg (ventilasjon, elektro, vann og avløp) skal du også søke styret om. Plikten følger av vedtektenes punkt 4-1, 4-2 samt husordensreglene under avsnittet om vedlikehold.

For at prosessen med søknad og godkjenning skal gå så raskt og smidig som mulig, ber styret om at du fyller ut standard søknadsskjema og inkluderer nødvendige vedlegg. Søknadsskjema og mer informasjon finner du på schouterrassenborettslag.no/skjema eller ved henvendelse til styret.

Varme i radiatorer

Styret vil minne om at det er viktig med varme i radiatorer når man lufter om vinteren. Manglende varme kan føre til frostskader i radiatoren med påfølgende vannskader. Husk derfor å åpne varmtvannsventilen på radiator ved lufting gjennom åpent vindu.

Styret ønsker alle beboere en fortsatt fin høst!