SMS-tjeneste

Styret tar i bruk en SMS-tjeneste for å varsle beboere om viktige hendelser og beskjeder. Meldinger kan for eksempel gjelde avvik som strømbrudd eller vannlekkasje, informasjon om vedlikeholdsarbeider, påminnelser om allmøter og dugnad, og viktig informasjon om helse, miljø og sikkerhet. Med unntak av meldinger om korte avvik vil all informasjon også komme gjennom oppslag i oppgangene og rundskriv akkurat som før.

Alle andelseiere og leietakere som er registrert med mobilnummer hos borettslagets forretningsfører Usbl er lagt inn som mottakere av SMS.

Andre beboere kan melde seg på tjenesten. For å melde deg på tjenesten, send SMS til 2401 med kodeord Schouterrassen og gatenummeret du bor i. Eksempel: SCHOUTERRASSEN 10

For å melde deg av tjenesten, send en SMS til 2401 med kodeord SCHOUTERRASSEN STOPP

Spørreskjema om bad og kjøkken

Styret har distribuert et spørreskjema om bad og kjøkken fra prosjektleder i Norconsult. Svarene du gir er verdifulle i planlegging og gjennomføring av utskifting av rør og rehabilitering av bad. Styret oppfordrer alle til å sende inn svar. Spørreskjemaet er delt ut i alle postkasser og er tilgjengelig på nettsiden. Svarfrist 11. september.

Rømningsveier ved brann

Styret minner om viktigheten av å holde rømningsveier ryddige i tilfelle brann. Trappeoppganger er rømningsveier, og det er forbudt å hensette sko eller andre eiendeler i oppgangene.

Balkongene er rømningsveier. Kontroller at det er fri tilgang for å rømme over balkongskille eller gjennom rømningsluke i 5. etasje. Eiendeler må plasseres slik at nabo kan dytte ut rømningsluke fra innsiden. Endeleiligheter og midtleiligheter har rømning ut på naboens balkong via vindu. Kontroller at vinduet lar seg åpne.

Ta kontakt med styret eller vaktmester hvis du finner en rømningsvei som er helt eller delvis blokkert.

Bruk av fellesvaskeri

Husk å returnere vaskekortet når saldoen er brukt opp. Brukte vaskekort legges i de små bøttene som henger på veggen i nærheten av kortautomatene i vaskeriet. Kortene lades og brukes på nytt.

Vaskelåser benyttes for å reservere tid i vaskeriene. Hvis du bruker vaskeriet og ikke har vaskelås, får du ny vaskelås ved å henvende deg til styret.

Det har vært slått opp ulike versjoner av reglement for vaskeriene. Styret har nå satt opp oppdatert reglement i vaskeriene og på nettsiden. Gjør deg kjent med reglene som gjelder for bruk av vaskeriet.

Med hilsen – Styret i Schouterrassen borettslag