Avfallscontainere for beboere

10. september blir det satt ut container for blandet avfall og beholdere for farlig avfall og el-avfall på «fyrhustaket» mellom oppgang 14 og 16. Containeren er åpen til kl. 20 eller til det er fullt. Vi ber om at det ikke hensettes avfall før containeren åpnes på tirsdag og ikke etter at den er stengt.

Se oppslag i oppgangen om sortering av avfall.

Fyring i borettslaget

Høsten er på vei og sentralvarmen blir satt i gang etter hvert som det blir kaldere i været. Anbefalt innetemperatur i fyringssesongen for best mulig luftkvalitet og helse er 20–22 grader. Styret bruker dette som en rettesnor i tilpasningen av fyringskurven. Fyringskurven bestemmer temperaturen på vannet i radiatorene, og denne er styrt av utetemperaturen, ikke av temperaturen inne i leilighetene.

Sykler i sykkelbodene

Styret har mottatt mange henvendelser fra beboere som sliter med å få plass til sykkelen sin i sykkelboden. Styret har gjennomgått alle sykkelbodene, og talte 293 sykler totalt. Dette er mange sykler, og styret vurderer fortløpende mulighetene for bedre plassutnyttelse.

Ved gjennomgangen observerte styret at enkelte sykler stod parkert foran strømskapet og dører. Styret minner om viktigheten av at dører og strømskap ikke blokkeres, og understreker at sykler må parkeres slik at dette ikke hindres.

Videre oppfordres beboere som eier flere sykler, eller som har ubrukte sykler stående, om å lagre syklene andre steder. 

Renteendring på borettslagets fellesgjeld

Handelsbanken har justert renten på borettslagets lån. Gjeldende rente fra 24.07.2019 er 2,25 % nominelt.

Gamle dører ved oppussing

Mange bytter ut eller fjerner gamle dører i leiligheten sin. Mange andre er interessert i å sette inn originale dører i sine leiligheter. Hvis du skal kvitte deg med en original dør vil styret gjerne ta vare på den. Du kan kontakte styret hvis dette er aktuelt.

 

Med ønsker om en god høst – hilsen styret i Schouterrassen borettslag!